Euroliiga tipptreener: võistlus mängitakse lõpuni juulikuus ühes linnas

Toimetas Ville Arike
Copy
istanbuli Anadolu Efese peatreener Ergin Ataman.
istanbuli Anadolu Efese peatreener Ergin Ataman. Foto: LLUIS GENE/AFP/Scanpix

Korvpalli Euroliigat juhtiva Istanbuli Anadolu Efese peatreener Ergin Ataman teatas, et tema arvates jätkatakse mängudega juulikuus ja selgitatakse meister.

Euroliiga põhiturniiril jõuti enne koroonaviiruse pandeemia algust pidada 28 vooru, pidamata jäi kuus. Sarja juhtkond ja klubid on pidevas ühenduses, seega pole Atamani arvamuses ilmselt tegemist omaloominguga.

«Mulle tundub, et Euroliiga mängitakse ära juulikuuga. Loomulikult peetakse mängud 99-protsendilise tõenäosusega kinniste uste taga, sest eriti pidev reisimine on riskantne,» rääkis Ataman klubi fännidega peetud videosilla vahendusel.

«Euroliiga siht on viia kõik meeskonnad väikseima riskiga linna, pidada seal põhiturniiri kuus viimast vooru ja seejärel meistrit selgitav Final Eight. See näib mulle kõige tõenäolisem stsenaarium.

See linn nimetatakse maikuus ja arvan, et see pole Istanbul. Pakun, et see võiks olla üks linn Saksamaal, seal juba tehti ettevalmistusi Final Fouriks. Seal (Kölnis - toim) saaks ka Final Eighti läbi viia,» lisas Ataman.

Efes juhib tabelis 24 võiduga. Järgnevad Madridi Real ja Barcelona 22 ning Moskva CSKA ja Tel Avivi Maccabi 19 võiduga. Edasi tulevad meeskonnad väga tihedalt, kuuendat kohta lahutab kolmeteistkümnendast ainult kaks võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles