Tenniselegend Rafael Nadal on segaduses: miks ei või me tennist mängida, kui paljud inimesed käivad tööl?

Henry Lääne
Copy
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: MANAN VATSYAYANA/AFP

19 Suure slämmi tenniseturniiri võitnud Rafael Nadal pole koroonakriisi ajal väljakul reketiga trenni vihtunud, küll hoiab ta end füüsiliselt vormis muul moel. Hispaanlane viitas, et tema hinnangul võiksid valgepallurid tegelikult mütata ka väljakul.

«See vastab tõele: ma ei mõista väga hästi, miks me ei või tennist mängida, kui paljud inimesed käivad tööl?» ütles Nadal Instagramis toimunud otseülekandes, millest võtsid osa ka tema kolleegid Roger Federer ja Andy Murray.

Nadal tõi välja, et tennises pole probleemi hoida harjutades turvalist vahet. «Samas saan aru, et praeguses olukorras on palju asju, mis pole loogilised. Reegleid tuleb austada ja järgida.»

Samuti mõistab 33-aastane suurmeister, et Hispaania valitsus mõtleb praegu asjadele, mis on selgelt olulisemad kui see, kes võib ja kes ei või treenida.

Koroonaviirus on Hispaanias valmistanud paksu pahandust. Viimastel andmetel on Ibeeria poolsaare suurriigis nakatunuid 208 389, millest enam on haigeid vaid USAs. Hispaanias on viirusse surnud 21 717 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles