Gruusia koondis valmistub Tallinnas oktoobrikuiseks tähtsamaks mänguks

Ville Arike
, reporter
Copy
Gruusia koondise peatreener Vladimir Weiss.
Gruusia koondise peatreener Vladimir Weiss. Foto: Luka Stanzl/PIXSELL via www.imago-images.de/imago images/Pixsell/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise homne Rahvuste liiga vastane Gruusia on Tallinnas kohal, peatreener Vladimir Weiss andis mõista, et teatud määral on nende jaoks tegemist üheks tähtsamaks heitluseks valmistumisega.

Weissi sõnul on võimatu ennustada, millise tulemuse homne mäng toob. «Aeg on keeruline. Meil puudub mitu mängijat, Eestil üks mängija samuti. Iga turniiri algus on alati tähtis, kuid sel korral plaanime kasutada ka nooremaid mängijaid,» ütles kümme aastat tagasi Slovakkia koondise MMi kaheksandikfinaali tüürinud Weiss Tallinnas antud pressikonverentsil.

«Läheme alati väljakule võidumõttega. Samas viis aastat tagasi kaotasime siin Tallinnas, kaks aastat tagasi kodus aga võitsime Eestit. Seega juhtuda võib kõike.»

Et eelmises Rahvuste liiga tsüklis võitis Gruusia oma alagrupi, ootab teda peagi play-off, mille võitja pääseb järgmise aasta EM-finaalturniirile. Poolfinaalis kohtub Gruusia kodus Valgevenega, teise paari moodustavad Kosovo ja Põhja-Makedoonia.

«Loodame Valgevenet võita,» ei teinud Weiss eesmärgist saladust. «Too mäng ootab meid kuu aja pärast, oktoobris. Siin Tallinnas tahan näha meie nooremate mängijate võimeid. Paljud mehed pole koroonakriisi tõttu mänginud, aga loodan, et nad on homseks valmis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles