Pohlaku lahkumist nõudnud fänniplagu ei lubatud staadioniväravast sisse

Postimees Sport
Copy
Eesti jalgpallikoondis mängis Armeeniaga 1:1 viiki. Pilt on artiklit illustreeriv.
Eesti jalgpallikoondis mängis Armeeniaga 1:1 viiki. Pilt on artiklit illustreeriv. Foto: Raul Mee/Postimees Grupp/scanpix Baltics

Erinevate Eesti klubide fännid soovisid üheskoos kolmapäevasele Eesti – Armeenia Rahvuste liiga kohtumisele viia Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlakule suunatud plagu, mida aga staadioniväravast sisse ei lastud.

Jalgpallihaigla liikme Rando sõnul helistati päev varem G4Si kontaktisikule, kes ütles, et teda ennast küll mängul pole, aga kui piisavalt vara kohale minna, siis ei ole probleemi.

«Kohale jõudes tekkis piletikontrollis tõrge ja helistati G4Si tänasele bossile, kes ütles, et loa andnud isik on mittekeegi ja soovis plagu sisu näha. See on loogiline, et ta seda vaadata soovis,» selgitas Rando Soccernet.ee-le.

«Pärast seda tegi ta paar kõnet, rääkis raadiosaatja vahendusel ja kohale pidi tulema mängukorraldaja Kert Küttis. Pärast 15 või 20 minutit, kui küsisime, et kaugel Kert on, tegi ta uue kõne ja öeldi, et sellega te sisse ei pääse,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles