FIA tunnustas Eesti autospordi taustajõude

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Eesti Autospordi Liit andis Karin Julgele FIA karika üle otse tööpostil – rahvasprindi finišis, kus ta aitas võistluse tulemusi koostada.
Eesti Autospordi Liit andis Karin Julgele FIA karika üle otse tööpostil – rahvasprindi finišis, kus ta aitas võistluse tulemusi koostada. Foto: Gabriel Müürsepp.

Rahvusvaheline Autoliit (FIA) nimetas Eesti rallidel pikka aega vabatahtlikuna töötanud Karin Julge 2020. aasta parimaks võistluste sekretäriks.

Samuti valis Eesti Autospordi Liit (EAL) Karin Julge aasta vabatahtlikuks. «Karin on Eesti autospordis asendamatu inimene,» ütles liidu spordidivisjoni juht Kuldar Sikk. «Lugesin kokku – eelmisel aastal oli ta ametis 15 võistlusel. Ja mis eriti oluline, sära on tal alati silmis. Rahvusvaheline tunnustus on erakordne, eriti kui arvestada, et FIA võistlustel tegutseb tuhandeid vabatahtlikke.»

Julge tegutses esimest korda võistluse sekretärina 2007. aastal Läänemaal toimunud rahvasprindil, 2010. aasta Tallinna rallil oli ta esimest korda ametis Eesti meistrivõistlustel.

«Olin Tallinna rallil ajakontrollpunkti kohtunik, edasi tegutsesingi selles ametis, kuni ühel hetkel kutsuti Viru rallile sekretäriks,» sõnas ta. «Sellesse ametisse olengi jäänud. Abistan võistluskeskuses ja hoian paberimajandust korras. Teen ka võistlusjuhendeid ning jälgin ja kinnitan võistlejate registreerumist.»

Alates 2007. aastast on Julge kaasa teinud 126 võistlusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles