Vigastuse näol kerge ehmatuse üle elanud Kriisa naases väljakule

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kerr Kriisa.
Kerr Kriisa. Foto: arizonawildcats.com

Neljapäeval Arizona Wildcatsi treeningul vigastada saanud ning samal õhtul Washington State Cougarsi vastu seetõttu pingil istunud Kerr Kriisa on tagasi väljakul. 

20-aastane Kriista aitas oma alma materil USA üliõpilaste korvpalliliigas NCAA alistada Washingtoni 75:74. Meie mehele jagus mänguaega 23 minutit ning selle ajaga kogunes tema kontosse kolm punkti (kahesed 0/1, kolmesed 1/4), üks lauapall ja kaks isiklikku viga.

Arizona tulemuslikuim oli James Akinjo 26 punkgita, Ažuolas Tubelis toetas teda 16 punkti ja 15 lauapalliga.  

Arizonal on NCAA põhiturniiril jäänud mängida veel vaid üks kohtumine, kui Eesti aja järgi teisipäeva varahommikul minnakse vastamisi Oregoniga. Hetkel paikneb Arizona 11 võidu ja kaheksa kaotusega Pac-12 konverentsis viiendal kohal. 

Kriisa polnud aga ainus eestlane, kes sel nädalavahetusel NCAAs väljakule pääses.

Matthias Tassi ja Leemet Böckleri ülikool Saint Mary's jäi WCC konverentsi põhiturniiri viimases mängus 51:65 alla Brigham Youngi ülikoolile. Tassi kontosse kanti 12 punkti ja 6 lauapalli, Böcklerit mänguks üles ei antud. Saint Mary's kogus põhiturniiriga neli võitu ja kuus kaotust.

Põhiturniirile tõmbas joone alla ka Taavi Jurkatamme alma mater San Fracisco, kes kaotas 69:76 Pacificu ülikoolile. Jurkatamm viibis väljakul 25 minutit, kuid selle ajaga punktiarvet ei avanud. San Francisco kogus põhiturniiriga neli võitu ja üheksa kaotust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles