Horvaatia MM-etapp tekitab Neuville'is elevust

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Dppi/Gregory Lenormand/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Autoralli MM-sarjas teist kohta hoidev Thierry Neuville (Hyundai) on järgmisel nädalal sõidetava Horvaatia MM-etapi eel põnevil.

Vaatamata sellele, et Neuville’i kõrval on sellest hooajast uus kaardilugeja Martijn Wydaeghe, lõpetas belglane hooaja esimesed etapid poodiumil. Nii Monte Carlos kui ka Lapimaal sai ta kirja kolmanda koha punktid.

Asfaldil alati tugev olnud Neuville sekkub poodiumikonkurentsi kindlasti ka Horvaatias. «Ootan asfaldirallisid alati põnevusega. Seekordne etapp on uus nii kõikidele sõitjatele kui ka tiimidele. Kellelegi pole nendelt katsetelt kogemusi. See on väljakutse, aga meile kõigile meeldib, kui pakutakse midagi uut,» sõnas Neuville.

Neuville’i peamised konkurendid on Horvaatias tiimikaaslane Ott Tänak ning Toyota trio Sebastien Ogier, Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä.

Oma sõna tahab kindlasti sekka öelda Hyundai kolmas sõitja Craig Breen. «Kui aus olla, siis selle ralli kohta on suhteliselt raske informatsiooni leida, kuid mulle tundub, et meile lubatakse põnevat võistlust. Loodetavasti tuleb ilm nendeks päevadeks hea, kui hakkame mägedes sõitma. Igatahes olen hooaja esimese päris asfaldiralli eel põnevil,» sõnas Breen, kes sai Lapimaal kirja neljanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles