Teppan läheb maratonirajal võitu kaitsma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Teppan
Vahur Teppan Foto: Nordic Focus

Laupäeval peetaval Estoloppeti sarja järjekordsel etapil, 14. Alutaguse suusamaratonil stardivad nii tiitlikaitsja Vahur Teppan kui laskesuusataja Eveli Saue. Start klassikalises tehnikas läbitavale 40 km rajale antakse kell 11.00.

Mullu tippspordiga lõpparve teinud suusasprinter Vahur Teppan teeb tänavu kaasa kõikidel Estoloppeti sarjas olevatel maratonidel. «Eelmise aasta hea tulemus Alutagusel kohustab ka sel aastal kõva lahingu andma,» on hetkel pigem n-ö pühapäevasuusatamisega tegelev mees nädalavahetuseks valmis. Sellel hooajal on erinevatel Eestimaa terviseradadel tema kontole kogunenud juba üle pooletuhande suusakilomeetri.

Maratoni peakorraldaja Robert Peetsi sõnul lubatakse nädalavahetuseks ilusat talveilma. «Suusaradade põhjad on saanud korraliku ettevalmistuse, kuid ootame veidi lumelisa. Kui seda ei tule, siis peetakse võistlus 20 kilomeetrise ringi peal, mis läbitakse kaks korda. Hetkel on end võistlusele kirja pannud juba üle 730 osaleja.»

Eelregistreerimine kestab www.sportinfo.ee veebilehel veel käesoleva nädala kolmapäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles