Tarvas toob peagi testimisele esimesed välismängijad

Postimees Sport
Copy
Esialgu Tarva juurde testiperioodile saabuvatest Toms Ķēdisest ja Raivis Ščerbinskisest loodetakse virulastele tõhusat tuge.
Esialgu Tarva juurde testiperioodile saabuvatest Toms Ķēdisest ja Raivis Ščerbinskisest loodetakse virulastele tõhusat tuge. Foto: Rakvere Tarvas / Facebook

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna loots Martin Müürsepp paotas tiimi sotsiaalmeedia lehel pisut saladuskatet komplekteerimise hetkeseisult, öeldes, et lähiajal oodatakse Virumaale ennast näitama võõrsilt ühte taga- ja ühte ääremängijat.

Esimeste välismängijatena jõuavad tiimi juurde Toms Ķēdis ja Raivis Ščerbinskis. Müürsepa sõnul on taustauuringud mõlema kohta tehtud ja ta avaldas lootust, et Lätist pärit pallurid sobituvad meeskonda.

«Tegemist on noorte meestega, kes käinud USA-s ülikoolis,» tähendas peatreener 22-aastasest ja 180 cm pikast Ķēdisest ning 23-aastasest ja 203 cm pikast Scerbinskisest rääkides. «Üks (Ķēdis) on tagamees, kes juttude järgi peaks olema vastasvõistkonna hirm ehk kõva survestaja kaitses. Teine (Ščerbinskis) on hea viskekäega ja vähe pikemat kasvu. Eks kohapeal on juba näha, vaatame neid augusti esimesel nädalal.»

Martin Müürsepp lisas, et põhjus, miks Tarvas suunab tugevduste leidmiseks pilgu piiri taha, peitub sobivate eestlastest mängijate nappuses.

Nimetatud pallurite kõrval on piiri tagant välja vaadatud paar tsentri kandidaati, kellega läbirääkimised hetkel käivad. «On Serbia ja Ameerika variant,» tähendas Müürsepp. «Eesmärk on saada selline vähe domineerivam pikk, kes mängiks hästi pick`n`roll-i ja käiks kõvasti lauas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles