Flora peatreener Konverentsiliiga alagrupist: kodus on meil võimalus kõigiga korralikult mängida

Karl Mihkel Eller
Copy

Dublinist tagasi Tallinnasse jõudnud FC Flora peatreener Jürgen Henn arvas, et Euroopa konverentsiliiga alagrupiturniiri loosimisel saadud vastastelt on hea kodumängudel võimalik punkte noppida. Hea õnne korral on võimalik jahtida ka B-grupi teist kohta, mis tagaks edasipääsu play-offi.

Flora vastasteks Konverentsiliiga B-grupis loositi Genk (Belgia), Belgradi Partizan (Serbia) ja Famagusta Anorthosis (Küpros). Henn sai vastased teada tagasilennul Iirimaalt Tallinnasse. «Esimene emotsioon kui selle lennukis teada saime oli, et see on natuke selline vastik seltskond. Samas kindlasti on teatud olude kokkulangemisel võimalik loota punkte, miks mitte isegi unistada ka edasipääsust,» ütles Henn intervjuus Postimehele.

«Teoreetiliselt on edasipääs võimalik. Oleme sel aastal euromänge päris stabiilselt mänginud - kaheksa mängu, viis võitu, kolm üheväravalist kaotust. Teoreetiliselt võiks (alagrupist edasi pääseda – toim.),» lisas Henn, kuid toonitas, et alagrupimängud on võrreldes kvalifikatsiooniga hoopis midagi muud. Play-offi pääsemiseks tuleb neljaliikmelises grupis mahtuda kahe parema sekka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles