Kuusmaa: teisel poolajal jäime trammi alla

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa.
Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa. Foto: Margus Ansu

«Esimesel poolajal võis mänguga päris rahule jääda, paar lolli eksimust ja vastaste kiiret korvi muutis poolaja kaotuse kuuepunktiliseks,» nentis Kalev/Cramo  peatreener Aivar Kuusmaa pärast 23punktilist kaotust Balti liigas Ljuberstõ Triumphile.

«Mängisime poolaja lõpus küll Arbeti täitas vabalt korvi alla, aga Gregoril läks pall käest lahti,» kirjeldas ta, « ja Landry pani kolmese ära.» Seejärel tehti rumal pallikaotus ja mäng hakkas käest ära minema. Asi küll ei tundunud veel päris katastroof. Paraku teine poolaeg kulges ainult Triumphi dikteerimisel.

«Ma ei taha meestele midagi ette heita, nad võitlesid kõik 40 minutit,» tõdes Kuusmaa et füüsises ja välismängijate individuaalse meisterlikkuse osas tuli ehk lõpuks siiski alla vanduda.

«Teisel poolajal jäime trammi alla ja see ei olnud kõige ilusam korvpall, mida me mängisime,» ütles ta

Lisaks vastasmeeskonnal kõige enam skoorinud Jerry Jeffersonile (22 punkti) ja Kyle Landryle (17) tõstis Kuusmaa esile Twain McKeed: «Tema oli see mees, kes need pallid joonistas sinna, kuhu vaja oli.»

Oma meeskonda kiitis Kalevi peatreener võitluslikkuse ja 16 ründelaua eest. «See näitas agressiivsust,» sõnas ta, « aga lõpuks füüsis lagunes meil. »

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles