Taskuhäälingu «Corner 1» hooaja lõppakordieelne saade on seekord pühendatud Saudi Araabia GP kõrgendatud emotsioonide hetkelisele rahustamisele, et need siis Abu Dhabis toimuva grande finale ootuses siis jälle üles keerata.

Jeddah ringrajal lahti hargnenud sündmuste valguses lähevad nii Lewis Hamilton kui ka Max Verstappen hooaja viimasele etapile vastu võrdselt 369,5 punkti peal. Ehk Abu Dhabis on asi lihtne: võitja võtab kõik!

Mõistagi keskendutakse saate esimeses pooles Saudi Araabias viimaks oma keemispunktini jõudnud kahe tiitlirivaali duellist. Juttu tuleb sealhulgas ka sellest, mis ikkagi on puhas võidusõit ja mida meie isiklikult säärasest draamast arvame.

Saate teises pooles tehakse aga juttu kõigist lahtistest küsimustest, mis hooaja lõppakordi eel veel eksisteerivad. Seda nii ülipinglise F1 punktitabeli kui ka Corner 1 lehekülastajate Nädalavahetuse Staar hääletuse kontekstis. 

Saate vedajateks on vormelimaailma entusiastid Art-Peeter Roosve ja Janar Saharenko, kes on vormelisõpradele ehk tuntud kui Facebooki lehekülje «Corner 1 Eesti» haldajatena.

Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy