Kelmuse tõttu menetluse all olev aasta treener Kaido Kaaberma: tore, et uurimine algatati

Ville Arike
, reporter
Copy
Aasta treener 2021 Kaido Kaaberma.
Aasta treener 2021 Kaido Kaaberma. Foto: Madis Veltman

Mullu Eesti aasta treeneriks kuulutatud Kaido Kaaberma suhtes on prokuratuuri laekunud kriminaalteade ja tema osas on alustatud kelmust käsitleva paragrahvi alusel menetlust. Kaaberma ütles Postimehele, et tema tervitab uurimise alustamist.

Põhja ringkonnaprokuratuuri ning Põhja prefektuuri kriminaalbüroo kelmuste ja majanduskuritegude talituse poolt kriminaalasja algatamisest teatas täna Eesti Ekspress. Kaaberma sai sellest teada meediast.

«Prokuratuuri laekus kuriteoteade, mille alusel alustasime asjaolude väljaselgitamiseks läinud nädalal kriminaalmenetlust kelmust käsitleva paragrahvi alusel, et selgitada välja, kas kuluhüvitise saamiseks on vehklemisliit viidud eksimusse,» ütles ringkonnaprokurör Anneli Masing Postimehele.

«Tore, et uurimine algatati. Nüüd saab asja selgeks. Enda hinnangul pole ma midagi valesti teinud,» ütles Kaaberma Postimehele antud lühikommentaaris.

Uurimine algatati eelmise aasta lõpus Ekspressis ilmunud artikli tõttu, milles kirjutati sellest, et Kaaberma sai Venemaalt väidetavalt kahtlasi epeeterade ostmise tšekke, mille ta esitas vehklemisliidule hüvitise saamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles