Eesti kurlingu segapaar sai kodusel MK-etapil teise koha

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Tallinnas toiminud MK-etapi paremad.
Tallinnas toiminud MK-etapi paremad. Foto: Eesti Kurlingu Liit

Eesti kurlingu segapaar Marie Kaldvee ja Harri Lill saavutas kodusel MK-etapil teise koha.

Nädalavahetusel Tallinnas toimunud rahvusvahelises segapaaris kurlingu MK-etapi käigus kogusid Kaldvee ja Lill kuus võitu. Ainus kaotus tuli Eesti kurlingupaaril vastu võtta finaalis soomlastelt.

«Finaalis tegime mõne üsna saatusliku vea, kuid ülejäänud turniiriga oleme rahul. See oli väga hea ettevalmistus Eesti meistrivõistlusteks. Usun, et tänu sellele nädalavahetusele saab Eesti meistrivõistluste tase olema kõrgem. Oleme Mariega valmis, et mängida seal tipptasemel kurlingut,» sõnas Lill.

«Näitasime stabiilset mängu ja hoidsime head kommunikatsiooni. Üle kahe kuu saime taas mängida MK-etappi ja see oli suurepärane võimalus vaadata, mida veel lihvida, et näidata tugevat mängu eelseisvatel Eesti meistrivõistlustel,» lisas Kaldvee.

MK-etapi kohamängudele jõudis kolm Eesti võistkonda. Triin Madisson ja Karl Kukner saavutasid kolmanda koha ning Kaidi Elmik ja Mihhail Vlassov neljanda.

Eesti võistkondade jaoks oli kodune MK-etapp oluliseks ettevalmistuseks sellel nädalal toimuvatele Eesti segapaaris kurlingu meistrivõistlustele, kus selgub Eesti esindus aprillis Šveitsis toimuvatele maailmameistrivõistlustele.

Tallinna MK-etapil osales 12 võistkonda Eestist, Leedust ja Soomest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles