VIDEO Schumacher kaotas suurel kiirusel vormeli üle kontrolli ja paiskus hirmuäratavalt seina

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Töölised koristamas Mick Schumacheri autot.
Töölised koristamas Mick Schumacheri autot. Foto: Twitter @EdSpencer99

Tänavuse F1 hooaja teise etapi ehk Saudi Araabia GP kvalifikatsioon on kujunemas vaat, et sama sündmusterohkeks kui võidusõit.

Jeddah ringrajal hakkas juhtuma juba esimeses kvalifikatsioonis, kui Williamsi sõitja Nicholas Latifi sõitis 13. kurvis rajalt välja ning korraldajatel tuli lehvitada punaseid lippe ehk ajasõit ajutiselt peatada.

Sellest tulenevalt vähenes esimeses kvalifikatsioonivoorus sõidetavate kiirete ringide arv, mis sai mõneti üllatuslikult saatuslikuks seitsmekordsele maailmameistrile Lewis Hamiltonile, kes jäi nõnda teise vooru ukse taha. 

Küll pääses teise vooru Haasi sõitja Mick Schumacher, kes selle üle aga pikalt rõõmu tunda ei saanud. Nimelt kaotas ta järgmises sessioonis kiirel ringil äärekivilt kurvi haukama minnes oma vormeli üle kontrolli ja lendas täiskiirusel seina.

Korraldajatel tuli taas kärmelt punaseid lippe lehvitada ning sündmuspaika sõitis ka kiirabi. Pärast väikest pusimist saadi sakslane vormelivrakist siiski kätte ning Haasi tiim kinnitas, et ta on teadvusel ning teel ringraja meditsiinikeskusesse.

Veidi hiljem andis meeskond teada, et esmasel vaatusel on Schumacheriga kõik hästi ning ta on suhelnud praeguseks ka juba oma emaga. Küll viiakse sakslane igaks petteks haiglasse täiendavatele uuringutele.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles