Rootsi firma jätkab koostööd vastuolulise suusatähe Bolšunoviga (2)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Aleksandr Bolšunov
Aleksandr Bolšunov Foto: EPA / GIAN EHRENZELLER / SCANPIX

Rootsi ettevõtte Skigo jätkab murdmaasuusataja Aleksandr Bolšunovi toetamist, kuigi venelased on rahvusvaheliselt areenilt eemaldatud ning Bolšunovi nähakse Venemaa president Vladimir Putini režiimi toetajana.

Pekingi olümpialt kolm kuldmedalit võitnud Bolšunov on pärast Ukraina sõja algust kaotanud mitu nimekat toetajat, nagu Rossignol, Swix ja Kinetixx. Kuid endise Rootsi murdmaasuusataja Christer Majbäcki juhitud ettevõte Skigo ei plaani jaanuaris sõlmitud mitmeaastasest lepingust taganeda.

Rootsi väljaandel Expressenil ei õnnestunud Majbäckilt kommentaari saada, kuid oma vaatenurka selgitas brändi ekspert Niklas Turner Olovzon.

«Teha koostööd inimesega, keda peetakse Putinile lähedal seisvaks isikuks, on ettevõttele suur risk. Kuid ma ei arva, et avalikkus ootab, et kõik ettevõtjad peaksid Venemaa indiviididega lepingud lõpetama. Ma ei usu, et see nii suur probleem on. Mõned inimesed arvavad, et kui oled venelane, vastutad kõige eest. Minu hinnangul on asjaolude selline areng ebameeldiv,» lausus Olovzon.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles