TWITTERI-MÖLL «Hiiglaste tapja» Kaia Kanepi pani taas fännid üle maailma ahhetama

Karl Mihkel Eller
Copy
Kaia Kanepi (paremal) ja Garbine Muguruza (vasakul).
Kaia Kanepi (paremal) ja Garbine Muguruza (vasakul). Foto: CHRISTOPHE ARCHAMBAULT/AFP/SCANPIX

Kaia Kanepi (WTA 46.) alustas Prantsusmaa lahtiseid võiduga endise maailma esireketi Garbine Muguruza üle. Eesti teise reketi järjekordne ilus esitus sai sotsiaalmeedias korralikult tähelepanu.

«Kas tuleb kunagi suur slämm, kus «hiiglaste tapja» Kaia Kanepi ei pretendeeri ega ähvarda võtta endale mõnda suurt skalpi. Muguruza alistati Roland Garrose avapäeval ja pahandusi muudkui tuleb,» kirjutas ABC Newsi reporter Paul Johnson.

Populaarne faktide otsimisele keskendunud lehekülg OptaAce tõi välja, et Kanepi tänane võit oli eestlannale kümnes maailma esireketi alistamine suurel slämmil. «See oli tema kolmas Prantsusmaa lahtistel ja esimene pärast 2012. aastat, kui ta võitis kolmandas ringis Caroline Wozniackit.»

«Muguruza oli seti ja murdega peal ning paistis, et võtab 2:0 võidu. Kuid Kanepi, «hiiglaste tapja», ilmus kohale just õigel ajal, et oma vastast raputada, nagu tal kombeks, ja kihutas võidu poole,» ahhetas tennise vaatleja Kimberly Woodard.

«Ükski mängija ei taha suure slämmi loosimisel enda kõrval näha Kanepi nime, ta läheb kaugele!» arvas järgmine tennisefänn.

Teises ringis kohtub Kanepi 25-aastase brasiillanna Beatriz Haddad Maiaga (WTA 49.), kes alistas täna samuti kolm setti ja üle kahe tunni kestnud matšis 6:3, 1:6, 6:2 Cristina Bucsa (WTA 127.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles