VIDEO Rahvuste liiga kohtumises tekkis keset väljakut müstiline auk

Postimees Sport
Copy
Auk keset Viini jalgpallistaadionit.
Auk keset Viini jalgpallistaadionit. Foto: Ekraanipilt

Esmaspäevases jalgpalli Rahvuste liiga kohtumises Austria ja Taani vahel leidis aset kummaline vahejuhtum. Vahetult pärast lõpuvilet tekkis keset Viini staadionit lahmakas auk, mis õnneks kellelegi saatuslikuks ei osutunud, kuid pani paljusid kukalt kratsima.

Mängijad olid pärast kohtumise lõppu väljakult lahkumas, kui Taani koondislased avastasid keset väljakut suure augu. Andreas Skov Olsen pani sinna jala sisse ning näitas, et tegemist on tõesti sügava auguga.

Internetis levinud selgituste alusel võis selle tekkepõhjuseks olla drenaažitrassi kahjustus. Kogu vesi voolas ilmselt ühte piirkonda ja vool viis minema väljakumuru all asetsenud kruusa ja pinnase.

Imelikke asju juhtus Austria ja Taani kohtumises veel. Nimelt algas mäng 90-minutilise viivitusega, sest staadionilt kadus elekter. Tribüünidel olnud fännid proovisid küll massiliselt mobiiltelefonide taskulampe kasutades väljakut valgustada, kuid muidugi ei saanud sellest asja.

Kohtumise võitis 2:1 Taani koondis ning jätkab A-liiga B-gruppi liidrina ning täiseduga. 3. juunil toimunud mängus alistas Taani Prantsusmaa samuti 2:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles