Rallimaailma tõusev täht ei kavatse järgmisel aasta enam praegusega rahulduda

Copy
Pierre-Louis Loubet Kreeka MM-rallil.
Pierre-Louis Loubet Kreeka MM-rallil. Foto: M-Sport

Nädalavahetusel toimunud Kreeka MM-etapil elu esimese katsevõidu teeninud, vahepeal ka rallit juhtinud ning kokkuvõttes karjääri parimat tulemust korranud Pierre-Louis Loubet soovib ennast järgmisel aastal juba rohkematel võistlustel proovile panna.

Kuigi 25-aastane prantslane tegi oma WRC-debüüdi juba kolm aastat tagasi, on tal selle ajaga vöö vahele kogunenud vaid 16 rallit. Järgmisel hooajal M-Spordi mees enam nii tagasihoidliku kavaga rahulduda ei kavatse. 

«Kümme rallit minimaalselt oleks väga tore,» lausus tänavusest kümnest etapist kuuel kaasa löönud Loubet väljaandele DirtFish. «Seitsme puhul on rallide vahele jääv paus liiga pikk. Kujuta ette, [mu] viimane ralli oli Soomes, sellest on juba kaks kuud möödas – seda on palju.»

«Arvan, et kui tahan edasi areneda, siis vajan aasta-kahe jooksul rohkemat, et olla lõdvestunum ja astuda järgmine samm tippsõitjaks saamiseks,» sõnas nii Kreekas kui ka Sardiinias tänavu neljandana finišeerinud prantslane.

Kuigi äsja lõppenud Akropolise võidukihutamine oli tema jaoks märgiline, ei tõusnud Loubet sellest veel pilvedesse, vaid annab endale väga hästi aru, et tal oligi konkurentidega võrreldes kasutada parem stardipositsioon. 

«Tean, et meil oli sel nädalavahetusel eelis, aga kasutasime selle ka hästi ära. Siiski, meil oli teatud eelis, ent kui tahad võidelda eeliseta, siis tuleb rohkem sõita,» lõpetas ta.

Tagasi üles