Rovanperä ja Halttunen tähistasid MM-tiitlit korralikult: ei tea, kas Jonne lennukile jõuab

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Maailmameistrid Kalle Rovanpera (paremal) ja Jonne Halttunen.
Maailmameistrid Kalle Rovanpera (paremal) ja Jonne Halttunen. Foto: JOHN COWPLAND

Äsja lõppenud Uus-Meremaa MM-etapil ajaloo noorimaks autoralli maailmameistriks kroonitud Kalle Rovanperä ja kaardilugeja Jonne Halttunen pidid triumfijärgsel hommikul vara ärkama, et rahvusvahelisele meediale virtuaalne pressikonverents anda.

See «pisiasi» ei takistanud meestel mõistagi eelmisel õhtul pidutsemast. «Mõistagi tähistasime tiitlit. Ma Jonne kohta öelda ei oska, aga mina palju just magada ei saanud, sest siin (Uus-Meremaal – toim.) on kell seitse hommikul. Seega tuli päris vara ärgata,» vahendab portaal rallit.fi Rovanperä sõnu.

Kui soomlaselt uuriti, mida ta kodumaale jõudes esimese asjana teeb, sõnas ta, et pole aimugi. «Olen kindel, et Jonnel on mingi plaan paigas. Enda kohta ei oska ma aga midagi öelda, sest mul on veel päris pikk aeg selleni, kuni Soome jõuan. Selleks hetkeks te ilmselt ei mäletagi enam, et ma maailmameistriks tulin,» kostis lõbusas tujus Rovanperä.

Nimelt reisib läbi aegade noorim ilmatšempion nüüd küll kiiremas korras Euroopasse, ent Soome ta esialgu ei põika, sest enne seda on tarvis hooaja eelviimaseks MM-ralliks Hispaanias autot testida. 

«Jonnel on õhkutõusuni päev, minul veidi vähem. Vaatame, kas Jonne üldse lennukile jõuab,» lõpetas Rovanperä lõbusalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles