​Rovanperä: eks ole näha, kes on uuel aastal mu tiimikaaslased (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kalle Rovanperä.
Kalle Rovanperä. Foto: Eero Vabamägi

Rallimaailmas on endiselt võimalikud erinevad vangerdused sõitjakohtade suhtes. Senini pole Toyota rallimeeskond kinnitanud enda koosseisu järgnevaks hooajaks ning Ott Tänak pole teatanud, mis teda järgneval aastal ees ootab.

Toyota tiimipealik Jari-Matti Latvala on viimasel ajal pidevalt selgitanud, et tema ei muudaks MM-tiitlid toonud meeskonnas ühtegi positsiooni. Ilmselt tuleb tal seda ikkagi teha, kuna möödunud nädalal kirjutas mainekas väljaanne Dirtfish kindlas kõneviisis, et Esapekka Lappi on liitumas Hyundai meeskonnaga, kus talle tegi tee vabaks just Tänak.

Nõnda on võimalus, et Tänak naaseb Toyotasse, aga midagi otsustatud veel ei ole. Vähemalt mitte avalikkusele teadaolevalt. Tänavune maailmameister Kalle Rovanperä ei oska samuti öelda, kellega koos ta järgmisel hooajal Toyotas sõidab.

«Meil on olnud hea meeskond, kes tegi palju koostööd. Seda isegi olukorras, kus võistlesime üksteise vastu. Kõikidel on olnud väga suur roll selles, et oleme MM-sarja tugevaim meeskond. Eks ole näha, kes on uuel aastal mu tiimikaaslased,» lausus Rovanperä pressiteates.

Pärast hooaja viimast etappi Jaapanis plaanib värske maailmameister aja maha võtta. Ta soovib veeta jõulud kodumaal, kus ta pole seda mitu aastat teha saanud. «Sinnani on veel aega ja enne tuleb MM-sarjas hooaeg lõpetada.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles