Perez tegi Verstappeniga rahu

Karl Mihkel Eller
Copy
Sergio Perez (vasakul) ja Max Verstappen.
Sergio Perez (vasakul) ja Max Verstappen. Foto: Fernando Llano/AP/Scanpix

Red Bulli sõitja Sergio Perez sai pühapäevasel Sao Paulo Grand Prixil tunda tiimikaaslase ja kahekordse maailmameistri Max Verstappeni tõelist palet. Hollandlasel paluti finišisirgel Perez mööda lasta, sest mehhiklasel oli vaja lisapunkte võitlemaks MM-punktitabeli teise koha nimel. Verstappen aga eiras käsklust. Kuigi algselt tekitas vahejuhtum palju paksu verd, siis nüüd ütles Perez, et on sellega rahu teinud.

«Eile sai Maxi ja meeskonnaga kõik läbi arutatud ja kavatseme selle hoida tiimisiseste juttudena. See on juba selja taga ja jätkame tööd, et olla jätkuvalt parim meeskond,» kirjutas Perez Instagramis.

Verstappeni selgitas, et tal olid Perezi seljataga hoidmiseks omad põhjused, mida ta ei soostunud avalikkusega jagama. Raadiosides oli vaid kuulda, et MM-tiitli kindlustanud hollandlane oli võistlusinseneri käsklusele selgelt vastu.

«Ma olen seda juba öelnud. Sa ei küsi minult sellist asja, kas on selge? Esitasin siis oma põhjenduse ja seisan selle kõrval,» ütles Verstappen vahetult pärast võistluse lõppu.

Tiimipealik Christian Horner vabandas Perezi ees. Mehhiklane vastas: «Max näitas, kes ta tegelikult on.»

Laiem avalikkus ei kiitnud Verstappeni teguviisi heaks, kuna Perez on hollandlast pidevalt aidanud. Eelmisel aastal mängis kogenud mehhiuklane olulist rolli, et Verstappen saaks võita oma esimese MM-tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles