Eesti koondislane Kregor Hermet naasis Kalev/Cramosse

Toimetas Ville Arike
Copy
Kregor Hermet (nr 13) tõmbab taas selga BC Kalev/Cramo särgi.
Kregor Hermet (nr 13) tõmbab taas selga BC Kalev/Cramo särgi. Foto: Tairo Lutter

Tänavust hooaega Poola meistriliigas Lublini stardis alustanud, kuid vigastuse tõttu sealt lahkunud Eesti korvpallikoondislane Kregor Hermet sõlmis poolteise aasta pikkuse lepingu BC Kalev/Cramoga.

Hermet oli Kalevi värve kaitsnud ka aastatel 2020-2022. Stardi näol oli tegemist tema karjääri teise välismaa klubiga. Poola meistriliigas osales ta kaheksas mängus ning kogus keskmiselt 19 minutiga 5,5 punkti ja 3,4 lauapalli.

Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula soovis pärast Hermeti Poolast lahkumist teda kohe enda käe alla. «Eelmise hooaja lõpp näitas, milleks on Kregor võimeline, kui ta on enesekindel ja heas füüsilises vormis. Tal on olemas oskused mängida nii korvi all kui ka kaugemal, ta on väga hea mängulugemisega ja usun, et tuttavas keskkonnas kohaneb meie mänguga kiiresti,» kommenteeris Rannula klubi kodulehele. Ta lisas, et esmalt peab Hermet korralikult tegelema taastusraviga ning alles seejärel saab ta liituda korvpallitreeningutega.

Hermeti sõnul on vigastusest paranemine läinud seni pigem hästi. «Tunnen, et Kaleviga liitumine on õige otsus, sest keskkond ja enamik mängijaid on mulle hästi teada. Ootan põnevusega, et saaks punti kenasti sisse sulanduda ning siis ühiste eesmärkide nimel tööle asuda, et kodupubliku ees edukalt esineksime.»

Kalevi hooaeg jätkub laupäeval Lätis Jekabpilsis, kell 15 kohtutakse Eesti-Läti liigas Ogre meeskonnaga. Kodusaalis mängitakse esmaspäeval kell 19.30 Viimsi ning kolmapäeval kell 19.30 eurosarjas Crailsheimiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles