Söödurekordi teinud Kullamäe vedas Lietkabelise võiduni

Christopher Krutto
Copy
Kristian Kullamäe.
Kristian Kullamäe. Foto: BC 7bet-Lietkabelis Panevėžys/Facebook

Eesti korvpallikoondislane Kristian Kullamäe tegi Leedu kõrgliigas suurepärase mängu ja aitas leivaisa Lietkabelise Nevežisi vastu 111:108 võidule.

Punktirohke kohtumine kulges väga tasavägiselt. Esimese veerandi järel oli ühe punktiga ees Nevežis, poolajaks oli Lietkabelis 53:50 edu. Kolmanda veerandaja lõpuks suurendas Kullamäe koduklubi eduseisu juba 81:74 peale ning lõpuks võeti 111:108 võit.

Pingilt alustanud Kullamäe mängis Lietkabelise võidus ülitähtsat rolli. Eestlane viibis lõpuks platsil 30 minutit ja 2 sekundit ning viskas selle aja jooksul 18 punkti, korjas neli lauapalli ja jagas üheksa resultatiivset söötu. Viimane näitaja on tema jaoks Lietkabelise särgis ka rekordiks.

Kullamäe pluss-miinus näitaja oli tiimi parimana +19 ning tema efektiivsusnäitaja oli 21, millega ta kuulus samuti meeskonna parimate hulka.

Lietkabelise parimana viskas Jamel Morris 26 punkti, Nevežisi poolelt oli 26 silmaga parim Danielius Lavrinovičius.

Lietkabelis hoiab 20 mängu järel Leedu kõrgliigas 12 võidu ja kaheksa kaotusega viiendat kohta. Esikohal on 16 võidu ja kolme kaotusega Euroliigas mängiv Kaunase Žalgiris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles