Malcolm Wilson: rügame kõvasti, et täita Tänaku nõudmised

Postimees Sport
Copy
Malcolm Wilson
Malcolm Wilson Foto: M-Sport

M-Spordi tegevdirektor Malcolm Wilson kinnitas, et kogu meeskond teeb kõvasti tööd, et muuta Ott Tänaku näpunäidete järgi auto kiiremaks.

M-Sport pani tänavu kõik kaardid Tänakule, loobudes individuaalse meistritiitli nimel meeskondliku tiitli jahtimisest. Praeguse olukorraga võib M-Sport rahul olla, sest Tänak juhib kahe etapi järel MM-sarja. Seejuures võitis ta Rootsi MM-etapi.

«Sellise tulemuse saavutamine on tore, kuid teame, et on veel palju kohti, kus saame edasi areneda. Tunnistan, et meil on kahtlemata veel tööd teha. Usun, et muutume tugevamaks,» lausus ta Motorsport.comile.

Küsimusele, mis valdkonnas meeskonnal kõige rohkem arenguruumi on, vastas Wilson: «On mõned kohad, mida peame vaatama. Rügame kõvasti, et teha seda, mida Ott tahab. Regulatsioonid seavad piirid küll ette, kuid ka reeglite piires saame auto talle mugavamaks teha.»

Wilsoni sõnul näitas Rootsi ralli, et tippkiiruse mõttes on Toyota ja Ford võrdsed ning Hyundai veidi kiirem. Samas märkis ta, et see polegi niivõrd oluline, sest Rootsi MM-etapp on üsna unikaalne. «Ütleksin, et auto jõudluse osas on meil kõik korras,» teatas Wilson.

Autoralli MM-sari jätkub 16.–19. märtsini sõidetava Mehhiko ralliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles