FOTOD M-Spordi boss Wilson testis Tänaku ralliautot: see tundub kõige täiuslikum auto

Karl Mihkel Eller
Copy
Malcolm Wilson.
Malcolm Wilson. Foto: M-Sport

M-Spordi rallimeeskonna asutaja ja omanik Malcolm Wilson proovis sel nädalal Ford Puma Rally1-autot ning sai testisõidul kinnitust oma varasemale arvamusele, et tänavu Ott Tänaku kasutatav auto on kõige täiuslikum auto üldse.

Wilson on tegelikult Rally1-autoga korra juba sõitnud, seda kaks aastat tagasi, kui arendustöö oli veel täie hooga käimas. Nüüd toimunud testimine oli juba hoopis midagi muud. 67-aastane endine rallisõitja istus numbrimärki YN71DDL kandva Puma rooli.

«See tundub kõige täiuslikuma autona. Seda igas mõttes: turvalisuse mõttes nii juhi kui kaassõitja jaoks, aga siis teeb ka kõike muud. See on päris muljetavaldav, pean ütlema. Okei, oleme siin ringrajal kruusarehvide ja kruusavedrustusega, see on natuke teistsugune kui kruusal olemine, kuid on kohe tunda, et see on tööriist selle töö tegemiseks,» kirjeldas Wilson oma kogemust DirtFishile.

1994. aastal Suurbritannia meistrivõistlused võitnud Wilson asutas M-Spordi meeskonna 1979. aastal, MM-sarjas hakkas ta Fordi programmi vedama alates 1997. aastast. Sõitjana on ta MM-etapil tulnud kahel korra kolmandaks – 1989. aastal Uus-Meremaal ja 1993. aastal Suurbritannias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles