Eestlaste duell Itaalias lõppes Riismaa võiduga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Brindisi mängija Joonas Riismaa.
Brindisi mängija Joonas Riismaa. Foto: Tairo Lutter

Itaalia korvpalli kõrgliigas läksid omavahel vastamisi Eesti koondisesse kuuluvad Joonas Riismaa ja Kaspar Treier. Sedapuhku teenis Riismaa koos Brindisiga 92:58 võidu Treieri ja Sassari üle.

Väga tihedas Itaalia kõrgliigas läksid Sassari ja Brindisi näol vastamisi neljanda ja viienda koha meeskonnad. Olgugi, et liigatabeli põhjal oodati pingelist heitlust, siis koduväljakul mänginud Brindisi tegi sotid väga kindlalt selgeks.

Kodumeeskond haaras teisel veerandajal juhtohjad ning kasvatas kolmandal perioodil vahe esimest korda kahekohaliseks. Viimasel neljandikul enam põnevust ei tekkinudki, sest Brindisi kasvatas eduseisu kiiresti enamaks kui 20 silma. Lõpusireeni kõlades särasid tablool kodumeeskonna 92:58 võidunumbrid.

Peamiselt esimesel poolajal väljakule usaldatud Riismaa kontosse jäi võidumängus 12 minutiga 8 punkti ja neli lauapalli. Ta mängis isiklikus plaanis üle Sassari poolel üheksa minutit mänguaega teeninud Kaspar Treieri, kelle kontosse jäi üks lauapall ja üks korvisööt. Treier pidi tänases kohtumises mängima vigastuse tõttu maskiga.

12 kaotuse kõrvale 14. võidu teeninud Brindisi jätkab Itaalia kõrgliigas viiendal positsioonil. Sassari jätkab 15 võidu ja 11 kaotusega neljandal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles