Kindel: Messi lahkub PSGst. Ja võtab ilmselt Ronaldost eeskuju

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: FRANCK FIFE/AFP/Scanpix

Prantsusmaa jalgpalli tippklubi PSG peatreener Christophe Galtier kinnitas, et laupäevane liigamäng Clermontiga jääb Lionel Messile tiimis viimaseks.

«Clermonti vastu teeb Messi viimase mängu PSG eest. Mul oli privileeg juhendada läbi aega parimat mängijat,» ütles Galtier pressikonverentsil.

2021. aasta suvel Prantsusmaa gigandiga liitunud Argentina vutivõluri lahkumise üle on spekuleeritud juba pikka aega. Pigem kerib suurem intriig tema järgmise klubi osas.

Kui esialgu sahistati, et Messi võiks naasta Barcelonasse, kus ta staariks sirgus, siis värske info kohaselt on see variant maas. Euroopa võistkondadest on juttu olnud Milano Interist, lisaks USAst, aga tõenäoliselt valib 35-aastane pallur eksootilisema variandi.

Mitmed tuntud spordilehed, näiteks hispaanlaste Marca ja itaallaste La Gazetta dello Sport, kirjutavad, et Messi liitub Saudi Araabia klubiga Al Hilal. Kuuldavasti pakutakse suvel Argentinaga maailmameistriks tulnud ründajale hooaja eest 600 miljonit eurot.

Meenutame, et aasta alguses siirdus Saudi Araabiasse ka Messi igipõline rivaal Cristiano Ronaldo. Kusjuures tema palk olevat Al Nassri tiimis mitu korda madalam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles