Karol Mets: ma ei teagi, kas Bundesligast minu vastu huvi tunti, sest St. Pauli teatas varakult ostuoptsiooni kasutamisest

Ville Arike
, reporter
Copy
Karol Metsast (paremal) kujunes kiirelt Hamburgi St. Pauli üks võtmemängijaid.
Karol Metsast (paremal) kujunes kiirelt Hamburgi St. Pauli üks võtmemängijaid. Foto: Imago/Nordphoto Gmbh/ Witke/Scanpix

Kolmapäev tõi jalgpallisõpradele meeldiva uudise, et Saksamaa esiliigaklubi St. Pauli ostis Eesti koondislase Karol Metsa FC Zürichilt välja ning jätkatakse jaanuaris laenulepinguga alanud tulemuslikku koostööd. Sest võta või jäta – kui arvesse läinuks ainult Metsa osalusel peetud mängude tulemused, tõusnuks St. Pauli kindlalt suurde Bundesligasse.

«Ma pole küll kokku löönud, aga tundub, et saime hooaja teisel poolel teistest rohkem punkte. Kohe palju rohkem!» ütleb Mets Postimehega vesteldes alustuseks.

Meenutame – ta liitus Hamburgis asuva legendaarse klubiga aastavahetuse kandis. Esimene ring oli 2. Bundesligas peetud ning St. Pauli jagas 17 punktiga eelviimast kohta, viimast tiimi edestati ühe silmaga. Hooaja lõpuks oli St. Paulil koos 58 punkti, vahepeal võis juba mõelda 1. Bundesliga pealegi.

Siinkirjutaja võtab kätte ja lööb teises ringis saadud punktid kokku. Tulemused on pehmelt öeldes jahmatavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles