FOTOD Meistrite liiga võitnud Haaland näitas, et on triumfeerinud ka armastuses

Postimees Sport
Copy
Erling Haaland koos Isabel Haugseng Johanseniga.
Erling Haaland koos Isabel Haugseng Johanseniga. Foto: IMAGO/Moritz Mueller

«Pole üldse paha mu esimese hooaja kohta,» lausus Erling Haaland pärast Meistrite liiga kuldmedali kaela saamist muigelsui. Tõepoolest, Manchester City ründaja on platsil olnud fenomenaalne, kuid skoori on ta teinud ka platsiväliselt.

Nimelt sai pärast Istanbulis toimunud Meistrite liiga finaali näha, kuidas Haaland tähistas värsket triumfi koos oma (veel mitte ametliku) tüdruksõbra Isabel Haugseng Johanseniga.

Erling Haaland koos Isabel Haugseng Johanseniga.
Erling Haaland koos Isabel Haugseng Johanseniga. Foto: FRANCK FIFE

Seega võib väita, et norralane koges oma esimesel Manchester Citys veedetud hooajal hoopis nelikvõitu: Inglismaa meistritiitel, Inglismaa karikavõit, Meistrite liiga trofee ja kallim.

Erling Haaland ja Isabel Haugseng Johansen.
Erling Haaland ja Isabel Haugseng Johansen. Foto: MURAD SEZER/Reuters/Scanpix

19-aastane Johansen on ka ise jalgpallur, mängides Norra kõrgliigaklubi Bryne'i eest. See on ka põhjus, miks paari varem liiga palju ühiselt kaamerasilma ette pole püütud. Mõned kuud tagasi olevat norralanna aga samuti Manchesteri kolinud, et Haalandiga rohkem aega koos veeta.

Naastes juttudega vuttmängu juurde, siis Haalandi tähtsust City jaoks ei ole võimalik ülehinnata: 22-aastane norralane lõi kõikide sarjade peale 53 kohtumisega ikkagi 52 väravat.

Meistrite liigas jäi tema saldoks 12 tabamust, kuid finaalis Interi vastu jäi edurivimees kuivale. Miks nii? «Saan veel palju areneda. Oli keeruline mäng. Olin esimesel poolajal paaril juhul lähedal: heal päeval võinuks lüüa kaks väravat. Aga lõpuks see mind väga ei huvita, kui aus olen. Finaalis loeb ainult võitmine,» sõnas Haaland pärast triumfi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles