Hyundai tiimipealik soovib näha Sordo jätkamist, aga mitte ilmtingimata sõitjana

Christopher Krutto
Copy
Cyril Abiteboul
Cyril Abiteboul Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai rallitiimi pealik Cyril Abiteboul kinnitas, et soovib näha hispaanlase Dani Sordo jätkamist tiimis. Küll on lahtine see, millises rollis võiks praegune tiimi kolmas sõitja jätkata.

Sordo on kuulunud Hyundai rallitiimi 2014. aastast saadik, kui Lõuna-Korea autotootja taasliitus WRC-sarjaga, ning viimased kuus hooaega on ta võistelnud osalise koormusega.

Nüüd on ta juba 40-aastane ning kaua spekuleeriti, et 2022. aasta võib jääda talle viimaseks, aga siis sõlmis ta tänavuseks hooajaks Hyundaiga uue lepingu.

Sordo oli kohal ka Rally Estonial, kuid mitte sõitjana, vaid andis tuge Hyundai i20 N Rally1 roolis debüüdi teinud Teemu Suninenile. Just sellised oskused võivad olla need, mida Hyundai soovib tema puhul järgmisel aastal rakendada.

«Vaatame, mida ta tahab järgmisena teha. Praegu on see aeg aastas, kus hakatakse tegema tulevikuplaane,» ütles Abiteboul intervjuus Dirtfishile.

Tiimipealiku sõnul sai Tartus Sordoga tulevikku arutada, sest kui sõitjatel on kiiver peas, on nende päevad pikad ning aega rääkimiseks vähe.

«Tahame, et ta oleks tiimi osa – mingis rollis –, ja sellest me räägime. See võib olla sõitjana, aga räägime ka teistest tegevustest,» lisas Abiteboul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles