Venemaal võistelnud Eesti kurlingukoondislane sai aastase võistluskeelu (3)

Ville Arike
, reporter
Copy
Kapten Eduard Veltsmani (paremal) meeskond on valitsev Eesti meister ja saab Eestit esindada eeloleva hooaja EMil. Vasakult teine on mõne päeva eest Venemaal võistlemas käinud Mihhail Vlassov
Kapten Eduard Veltsmani (paremal) meeskond on valitsev Eesti meister ja saab Eestit esindada eeloleva hooaja EMil. Vasakult teine on mõne päeva eest Venemaal võistlemas käinud Mihhail Vlassov Foto: kurling.ee

Eesti Curlingu Liit (ECL) määras koondislasele Mihhail Vlassovile, kes osales hiljuti Venemaal peetud võistlusel Eesti esindajana, hooaja 2023/24 lõpuni võistluskeelu.

Vlassov kuulub eelmisel talvel Eesti meistriks kroonitud Eduard Veltsmani meeskonda ning selle tulemusega sai võistkond õiguse esindada Eestit eeloleva hooaja Euroopa meistrivõistlustel. Nüüd tuleb tiimi otsida Vlassovi asemele uus liige.

Nädalapäevad tagasi laekus kurlinguliidule info, et Vlassov osales Kaliningradi oblastis Svetlogorskis Medexperti võistlusel. ECLi juhatuse 29. augusti erakorralise koosoleku protokollis seisab, et koosoleku eel täpsustati asjaolusid nii palju, kui oli võimalik. Näiteks polnud Veltsmani meeskonna teised liikmed teadlikud Vlassovi osalemisest tollel võistlusel. Võistkond teadis vaid, et Vlassov viibib Venemaal ravi saamise eesmärgil.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles