Ronaldo enda poolt järgmiseks superstaariks tituleeritud vutimees lõpetas vanglas (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kui Cristiano Ronaldo ja teiste jutub Fabio Paimi talendi osas vastavad tõele, võib ainult spekuleerida, mida võinuks Portugal tegelikult veel rahvusvahelisel areenil saavutada...
Kui Cristiano Ronaldo ja teiste jutub Fabio Paimi talendi osas vastavad tõele, võib ainult spekuleerida, mida võinuks Portugal tegelikult veel rahvusvahelisel areenil saavutada... Foto: DAVID NIVIERE/SIPA

«Kui te arvate, et mina olen hea, oodake, kuni näete Fabio Paimi. Ta on minust veel parem,» sõnas Cristiano Ronaldo 2003. aastal, kui Manchester Unitedisse siirdus. Paraku läks aga nõnda, et viiekordsest Ballon d'Orist andekamgi vutimees jäi saatuse hammasrataste vahele kinni.

Ronaldost kolm aastat noorem Paim, kes kuulus sarnaselt kaasmaalasele Lissaboni Sportingu akadeemiasse, oli juba 14-aastaselt Unitedi, Madridi Reali, FC Barcelona ja paljude teiste suurklubide radaril.

2008. aastal, olles 20-aastane, astus Paim lõpuks sammu tippvuti suunas, lüües käed Londoni Chelseaga. Seal said aga lauale asetatud rahahunnikud temast võitu ning pröökav elustiil kustutas kärmelt kõik edušansid.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles