Euroopa korvpalli absoluutne valitseja sai lõpuks kere peale

Karl-Joosep Küngas
Copy
Madridi Reali ääremängija Gabriel Deck.
Madridi Reali ääremängija Gabriel Deck. Foto: www.realmadrid.com

Korvpalli Euroliiga valitsev meister Madridi Real alustas tänavust hooaega ideaalselt, ent nüüd saadi esimest korda kaotusekibedust tunda.

Madridi Real oli enne tänast nii kodumaal kui ka Euroopas alistamatu. Ühtekokku võideti kõikide võistlussarjade peale järjest 18 kohtumist, ent tegelikult võib siia nimekirja lisada ka 127:123 võidu NBA klubi Dallas Mavericksi üle. Nüüd see imeline seeria lõppes ja üllatuslikult koduväljakul.

Valitsev Euroliiga meister tunnistas Madridis 93:99 kaotust Malaga Unicaja vastu. Viimasele oli see magusaks revašiks septembris Hispaania superkarika finaalkohtumises saadud kaotuse eest. Seejuures ei saa antud tulemust lugeda liiga suureks üllatuseks, kuna Unicaja on Hispaanias suurepärases hoos, olles võitnud nüüdseks kuus järjestikust kohtumist.

Vaatamata kaotusele jätkab Real kindlalt Hispaania kõrgliigas esikohal, olles võitnud üheksa kohtumist kümnest. Neile järgnevad Barcelona, Valencia ja Unicaja seitsme võiduga, ent kaks esimest on pidanud ühe kohtumise vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles