VIDEO Kullamäe ja Bilbao kaotasid Hispaanias pöörasest kaugviskest

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kristjan Kullamäe.
Kristjan Kullamäe. Foto: fiba

Eesti korvpallikoondise mängujuht Kristian Kullamäe ja tema koduklubi Bilbao teenisid Hispaanias väga valusa kaotuse, kui võõrsil jäädi alla Badalona Juventutile 81:78.

Kohtumine liigatabelis lähikonkurentide vahel oli vägagi pingeline. Avaveerand lõppes 19:19 viigiga ning pikemaks pausiks suutis Bilbao 41:38 eduseisul minna.

Teisel poolajal suutis siiski Bilbao initsiatiivi haarata. Suurema osa teisel poolajast veetsid külalised eduseisus ning parimal juhul kasvatati edu kaheksapunktiliseks. Vaatamata sellele läks viimastel minutitel vägagi pingeliseks.

4,6 sekundit enne normaalaja lõppu olid tablool 78:78 viiginumbrid ning Bilbaol rünnakuõigus. Kohe küljeaudist leiti sööduga vabaks mängitud Kullamäe, kelle vise rõngasse lendas. Lauapalli haaras Badalona tagamängija Andrez Feliz, kes palvega palli enda poolelt viimasel sekundil teele saatis ja see tabas. Nõnda teenis Joventut 81:78 võidu ja saatsid Bilbao nukralt koju.

Kullamäe tegi ikkagi soliidse partii, kui viskas 12 punkti. Viienda järjestikuse kaotuse teeninud Bilbao langes nelja võidu ja kuue kaotusega 14. positsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles