Kotsar langes vigadega pingile ja vaatas nõutult, kuidas Baskonia kaotas

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Maik-Kalev Kotsar
Maik-Kalev Kotsar Foto: Javier Borrego

Eesti korvpallikoondislaste Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste koduklubil Vitoria Baskonial tuli Euroliiga 15. voorus tunnistada Tel Avivi Playtika Maccabi 89:81 paremust. 

Pärast 22:22 viigiseisus lõppenud avaveerandit oli Baskonia see, kes kerges (49:47) eduseisus poolajal riietusruumi läks. Samasugust punkt punkti heitlust jätkati ka teisel poolajal ning viimasele veerandajale mindi vastu Maccabi 68:67 eduseisus.

Napp vahe vaatas tabloolt vastu veel ka kolm ja pool minutit enne lõppu – Maccabi oli ees 81:79 –, kuid seejärel läksid vastased oma teed, võites kohtumise lõpuks 89:81.

Algkoosseisus alustanud Kotsar teenis täna mänguaega küll 21 minutit, kuid viibis platsil soovitust vähem. Nimelt teenis ta 1.28 enne lõpusireeni ründelauda minnes viienda vea, mistõttu oli sunnitud liiga vara pingile minema.

Tema arvele kirjutati kokkuvõttes 6 punkti (kahesed 2/3), 1 lauapall, 2 korvisöötu ja 2 pallikaotust. Kotsari mängijaindeks oli täna 4, mis oli võistkonna üks nõrgemaid. Raieste mänguaega ei teeninud.

Baskonia resultatiivseimad olid Markus Howard 19 ja Vanja Marinkovic 16 punktiga, Maccabi eest särasid Josh Nebo ja James Webb III, kes viskasid mõlemad 17 punkti. 

Baskoniale oli see Euroliigas kaheksa võidu kõrvale tänavu seitsmendaks kaotuseks, Maccabi saldo 15 kohtumise järel on 9–6.

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles