Eesti kurlingupaar pääses Kanada slämmiturniiri finaalvõistlusesse

Postimees Sport
Copy
Marie Kaldvee ja Harri Lill.
Marie Kaldvee ja Harri Lill. Foto: Eesti Curlingu Liit

Eesti kurlingupaar Marie Kaldvee ja Harri Lill võistles Kanadas toimuval Grand Slami turniiril Mixed Doubles Superseries ning kuigi viimasel etapil alagrupist edasi ei pääsetud, said eestlased õiguse võistelda võistlussarja finaalis.

Kanada linnas Oakville toimunud etapil ei õnnestunud Kaldveel ja Lillel tihedas konkurentsis alagrupist edasi pääseda. Sel korral pidid eestlased leppima tagasihoidliku tulemusega, saavutades ühe võidu ja kaotades neli kohtumist.

Eelnevate turniiride tulemustega on aga maailma esikolmikusse kuuluv Eesti kurlingupaar endale taganud koha Grand Slami turniiri finaalvõistluses. Finaalvõistlus toimub veebruaris Kanadas Brantfordis. Enne seda ootab eestlasi ees veel üks Kanadas toimuv etapp.

Grand Slami turniiri Mixed Doubles Superseries järgmine etapp toimub Kanada linnas Halifax, võistlus algab homme ning võitjad selguvad 7. jaanuaril.

Kanadas toimuv Grand Slami turniir Mixed Doubles Superseries on kuuest etapist koosnev võistlus, millest on kutsutud osa võtma parimad segapaariskurlingu võistkonnad Euroopast ja Põhja-Ameerikast. Möödunud aastal tulid Kaldvee ja Lill Kanada Grand Slami võitjateks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles