Igirivaalid Flora ja Levadia pidasid esimese tänavuse heitluse, üks oli teisest selgelt üle

Toimetas Ville Arike
Copy
FC Flora ja FCI Levadia novembrikuus peetud eelmise hooaja viimases omavahelises mängus.
FC Flora ja FCI Levadia novembrikuus peetud eelmise hooaja viimases omavahelises mängus. Foto: Tairo Lutter

Aastaid Eesti jalgpallirindel puid ja maid jaganud FC Flora ja FCI Levadia pidasid esimese tänavuse omavahelise heitluse, Lilleküla hallis toimunud sõprusmängus jäi selgelt 3:0 peale Levadia.

Eelmisel hooajal heitlesid need kaks meeskonda viimase vooruni Eesti meistrivõistluste kuldmedali eest ning ehkki selgus, et Levadiale piisanuks viimases voorus võidust Paide üle, ei suutnud nad seda saada ning nõnda kuulus meistritiitel Florale. See oli talle klubi ajaloo 15.

Endiselt hispaanlase Curro Torrese juhendamisel jätkav Levadia on täis tahtmist tänavu asjad ümber pöörata. Sõprusmängudest ei tohi suuri järeldusi teha, kuid võitja saab kindlasti minna koju parema enesetundega. Flora uuel peatreeneril Norbert Hurdal jagub aga mõtteainet.

Portaali Soccernet.ee andmetel lõid Levadia väravad Ioan Yakovlev 11., Ahmad Gero 62. ja Maksimilian Skvortsov 75. minutil.

Kui Flora osaleb lätlastega koos peetavas Liivimaa Taliliigas, siis Levadia eelistab sellele veebruaris toimuvat mitmenädalast laagrit Valencias, kus minnakse vastamisi mitme nimeka Hispaania klubiga.

Koduse liiga avalöök tehakse 1. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles