Kullamäe tegi Madridi Reali vastu väga südika partii

Karl Mihkel Eller
Copy
Kristian Kullamäe (vasakul).
Kristian Kullamäe (vasakul). Foto: fiba.basketball

Eesti korvpallikoondislase Kristian Kullamäe koduklubi Bilbao kaotas Hispaania kõrgliigas Madridi Realile 80:95. Vahetusmehena väljakule sekkunud Kullamäe oli üks Bilbao säravamaid, visates 12 punkti.

Võõrsil mänginud Bilabo jäi Reali vastu kohe hätta, kui avaveerand kaotati 22:30. Poolajapausile mindi Reali juhtimisel 48:38, kuid korralik ärakukkumine saabus kolmandal veerandeil, mil viivuks jäädi kuninglikule klubile alla juba 28 punktiga. Viimasele perioodile mindi vastu 52:76 kaotusseisus ning lõpuvileks suudeti vahet vähendada 15 punktile.

Kullamäe, kes ei kuulunud Bilbao algviisikusse, viskas 22 ja poole minutiga 12 punkti, hankis 4 lauapalli ja andis 1 resultatiivse söödu. Bilbao parim ja ühtlasi üleplatsimees oli islandlane Tryggvi Hlinason, kelle arvele kogunes 19 punkti. Guerschon Yabusele oli Reali resultatiivseim 16 punktiga.

Bilbao on Hispaania kõrgliigas saanud kaks järjestikust kaotust, kokku on neid seitsme võidu kõrval kogenenud 12 ja platseerutakse 13. kohale. Järgmisel nädalal kohtutakse kodus Zaragozaga, mis kaotas täna Valenciale 75:85. Real on Hispaanias kindel tabeliliider 17 võidu ja kahe kaotusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles