Ajaloolise EM-hõbeda võitnud Selevko esineb Vanalinna uisupargis

Postimees Sport
Copy
Aleksandr Selevko.
Aleksandr Selevko. Foto: Tairo Lutter

Tänavustel iluuisutamise Euroopa meistrivõistlusel Kaunases hõbemedalile tulnud Aleksandr Selevko tervitab kodupublikut Vanalinna uisupargis laupäeval, 27. jaanuaril kell 17.

Hõbemedali võitis Selevko üksiksõidus, teenides lühi- ja vabakava eest kokku 256,99 punkti. Euroopa meistritiitli võitis Prantsusmaa esindaja Adam Siao Him Fa 276,17 punktiga. Kolmandaks jäi itaallane Matteo Rizzo punktisummaga 250,87.

«Oleme kodumaal juba aastaid Aleksandri tegemistele kaasa elanud ja vägev, et nüüd nägi kogu Euroopa, milleks ta võimeline on. Ja veel naasta sealt Eesti esimese iluuisutamise EMi medaliga – võimas saavutus!» ütles kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Tallinna uisuparke haldava HK Hall OÜ juhatuse liige Silver Uustalu sõnul on au kodujääl võõrustada praeguseks tõelist uisusuperstaari. «Seda ei juhtu päris iga päev. Täname Aleksandrit selle silmailu ja kaasaelamisrõõmu eest, mis ta meile televiisori vahendusel pakkus,» lausus ta.

Laupäevasel tänuüritusel astub Selevko üles lühikese uisukavaga. Soovijad saavad hõbemedalistiga teha pilti ning küsida autogrammi. Üritus on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles