Karmilt kukkunud Soome suusataja avaldas verise foto

Postimees Sport
Copy
Markus Vuorela (vasakul).
Markus Vuorela (vasakul). Foto: Heikki Saukkomaa / LEHTIKUV / SIPA / SCANPIX

27-aastane Soome murdmaasuusataja Markus Vuorela kukkus hirmuäratavalt pühapäeval Šveitsis Gomsis toimunud MK-etapi 20 km vabatehnika ühisstardist sõidus. Kui esialgu kardeti, et mehe vigastused on rasked, sest ta toimetati helikopteriga haiglasse, siis õnneks lubati mees juba pühapäeva õhtul kodusele ravile. Instagramis avaldas Soome suusataja endast aga verise foto.

Vuorela jagas pilti, kus ta on veel haiglapalatis, nina verine, kuid pöial püsti. «Kõik on korras. Aitäh muretsemast. Mul oli «noot» natuke vale ja kurv oli liiga sirge. Sain väikese muhu pähe ja õlg valutab, kuid asi võinuks olla palju hullem. Parandame väikesed vead ja sõit võib jätkuda,» kirjutas Vuorela Instagrami.

Nagu öeldud, lubati Vuorela Šveitsi haiglast välja juba eile õhtul ning ta sai liituda ülejäänud Soome koondisega. Treener Ville Oksanen kinnitas pühapäeva õhtul Expressenile, et Vuorela ei kaotanud hetkekski teadvust ning ta viidigi haiglasse põhjalikumasse kontrolli.

Vuorela on Soome koondise üks edukamaid distantsisõitjaid. Pärast tänast hoiab ta selles arvestuses MK-sarjas 33. kohta, olles soomlastest kolmandal kohal. Üllatuslikul kombel on tema parim MK-etapi tulemus tulnud klassikasprindis, kui ta sai 2021. aastal Val di Fiemmes seitsmenda koha. Käimasoleval hooajal on ta Trondheimi MK-etapil tulnud 10 km eraldistardist klassikasõidus 13. kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles