Maik-Kalev Kotsar: Baskonia peatreener ei suhtu kõikidesse mängijatesse võrdselt

Ville Arike
, reporter
Copy
Maik-Kalev Kotsar (palliga) esindas Eesti koondist viimati 2022. aastal EM-finaalturniiril. Eelmisel klubihooajal ta Vitoria Baskoniast tulema ei pääsenud, suvel OM-valiksarja aegu pidas pulmi. Nüüd on ta võidunäljasena taas olemas.
Maik-Kalev Kotsar (palliga) esindas Eesti koondist viimati 2022. aastal EM-finaalturniiril. Eelmisel klubihooajal ta Vitoria Baskoniast tulema ei pääsenud, suvel OM-valiksarja aegu pidas pulmi. Nüüd on ta võidunäljasena taas olemas. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis alustab reedel EM-valiksarja peaaegu tugevaimas rivistuses, Vana Maailma pealt on kõik paremad pojad kätte saadud. Seekord ka Vitoria Baskoniast, kellega on aastaid olnud keeruline asju ajada. Eesti koondise liidri Maik-Kalev Kotsari sõnul lepiti tulek kokku juba siis, kui peatreener Jukka Toijala mõne kuu eest Baskimaal käis.

«Minu enesetunne on väga hea ning esimeste trennide pealt tundub, et kutid on mängudeks valmis. Üle poole hooaja on seljataga, kõik on heas vormis, kõik teevad klubides trenni, läheme võitma!» vaatas Kotsar julgelt otsa mängudele Põhja-Makedoonia (reedel võõrsil) ja Leeduga (esmaspäeval kodus).

Ta lisas: «Peame oma mängu mängima, enda agressiivsuse maksma panema ja sundima vastased meie rütmis mängima.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles