PM SKOPJES Bilbaos mängujuhi asemel skoorijaks pandud Kullamäe: treener usaldab mind

Ville Arike
, reporter
Copy
Kristian Kullamäe panustas eelmise aasta augustis Tallinnas peetud mängus Põhja-Makedooniaga 83:59 võitu suisa 9 korvisööduga.
Kristian Kullamäe panustas eelmise aasta augustis Tallinnas peetud mängus Põhja-Makedooniaga 83:59 võitu suisa 9 korvisööduga. Foto: Tairo Lutter

Kristian Kullamäe on tasapisi kerkinud Eesti korvpallikoondise tagaliini liidriks. Pärast otsinguid on ta viimastel aastatel saanud jala maha ka klubirindel ning kuulub Bilbao Basketis põhirotatsiooni mängijate hulka.

«Seal on mul teistsugune roll võrreldes sellega, mis oli eelmisel aastal Leedus ja on olnud Eesti koondises. Olen viskava tagamängija kohal, skoorimise mentaliteediga mängija. Vahel õnnestub see paremini, vahel kehvemini. Rünnakul treener usaldab mind ja annab suhteliselt palju vabadust.

See mulle täitsa meeldib. Mul on rünnakul suhteliselt suur roll, samuti olen kaitses sel aastal edasi läinud. Vahel võtan isegi vastaste kõige ohtlikumaid mängijaid, varem pole ma seda teinud. Püüan need 20 minutit – Hispaanias mängivad enam-vähem kõik 20 minutit, palju rohkem ei saada mänguaega – võimalikult produktiivselt ära kasutada,» rääkis Kullamäe tänavuse hooaja kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles