Kalev/Cramo palkas keskmängija, kes on noorteklassis tulnud maailmameistriks

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Kalev/Cramo tervitas Grant Shephardit just sellise postriga.
Kalev/Cramo tervitas Grant Shephardit just sellise postriga. Foto: Kalev/Cramo/Facebook

BC Kalev/Cramo täiendas ridu, kui palkas 24-aastase ja 210 sentimeetri pikkuse Kanada keskmängija Grant Shephardi, kes on võimeline täitma ka ääremängija rolli.

Shephard tuli 2017. aastal Kanada U19 koondisega maailmameistriks ning mängis tänavuse hooaja esimese poole Portugali kõrgliigas Esgueiras, kus viskas keskmiselt 28,9 minutiga 10,4 punkti ja võttis 7,4 lauapalli.

Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula näeb Grantis korralike gabariitidega mängumeest. «Ta on atleetlik ja hea lauavõitleja. Loodame temast eelkõige abi kaitses ja lauas. Tema tulekuga saame mängijad normaalsetele positsioonidele tagasi liigutada. Näen temas potentsiaali olla efektiivne rünnakute lõpetaja,» sõnas Rannula.

«Meil tuleb küllaltki tihe põhiturniiri lõpp, kümne päevaga neli mängu, peame saama pisivigastused ravitud. Tahame kindlustada oma positsiooni tabelis ja leida hea rütm play-off’ideks,» lisas peatreener.

Praeguste plaanide kohaselt jõuab Grant Eestisse selle nädala jooksul ning oma debüüdi uue koduklubi eest teeb ta 19. märtsil põhiturniiri viimases kodumängus Ventspilsiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles