MK-etapi veerandfinaal jäi Eesti epeenaistele kättesaamatuks

Karl-Joosep Küngas
Copy
Erika Kirpu.
Erika Kirpu. Foto: Tairo Lutter

Epeevehklemise MK-etapp Hiinas Nanjingis algas naistele individuaalvõistlusega. Põhitabelisse pääsenud kuuest Eesti vehklejast suutis Erika Kirpu parimana kaheksandikfinaali jõuda.

Kirpu alustas turniiri Hiinas võimsalt. Avaringis seljatas ta 15:6 Belgia vehkleja Aube Vandingeneni ning seejärel kodupubliku eest võistelnud Caiyao Wu 15:7. Kahjuks sellega ka Kirpu hea seeria lõppes.

Kaheksandikfinaalis seisis talle vastu tuttav poolatar Martyna Swatowska-Wenglarczyk, kes lülitas avaringis 10:9 tulemusega konkurentsist Kristina Kuuse. Kirpu jäi kiirelt mõne torkelisse kaotusseisu ning sellest ei õnnestunudki välja rabeleda. Lõpuks olid poolatari võidunumbriteks 15:11.

Teise ringiga piirdusid Hiinas nii Nelli Differt, Julia Beljajeva kui ka ainult individuaalvõistlusel osalev Katrina Lehis. Avaringis pidi turniiri lõppenuks lugema lisaks Kuusele ja Irina Embrich.

MK-etapp Ninjingis jätkub juba homme peetava naiskonnavõistlusega. OM-pääset jahtiv Eesti naiskond vajab Pariisi mängudele jõudmiseks etapivõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles