Pareiko ei suutnud Wislat dramaatilises duellis karikafinaali aidata

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krakowi Wisla särgis krooniti Sergei Pareiko ka Poola meistriks.
Krakowi Wisla särgis krooniti Sergei Pareiko ka Poola meistriks. Foto: Laura Oks

Eesti jalgpallikoondise väravavaht Sergei Pareiko oli oma koduklubi Krakowi Wislaga ülilähedal Poola karikavõistluste finaali pääsemisele, kuid lõpuks tuli penaltiseerias tunnistada ikkagi Chorzowi Ruchi paremust.

Avamängu võõrsil 1:3 kaotanud Wisla viis koduplatsil mängu lisaajale, tagades täpselt sama skooriga võidu tänu Tzvetan Genkovi viimase minuti väravale, kirjutab soccernet.ee.

Lisaaja eelviimasel minutil avanes Wislal veel suurepärane võimalus finaalikoht ära kindlustada, aga postitabamuse järel väravasse lükatud pall ei läinud arvesse suluseisu tõttu.

Penaltiseerias õnnestus Pareikol tõrjuda seitsmest löögist üks, samas kui tema horvaadist kolleeg Matko Perdijic sai sellega hakkama kaks korda. Seejuures üks Perdijci tõrje ka tühistati, kuna väravavaht liikus liiga vara üle joone, aga Wisla ei suutnud sellest hoolimata oma võimalust ära kasutada.

Karikavõistlused olid Wisla kui Poola tiitlikaitsja jaoks viimane võimalus uueks hooajaks eurosarjakoht tagada, kuid nüüd tuleb sellest suu puhtaks pühkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles