EMile omadele kaasa elama läinud fänn suri une pealt

Copy
Leinaküünlad. Pilt on sümboolne.
Leinaküünlad. Pilt on sümboolne. Foto: Madis Veltman

Šotimaa jalgpallikoondise jaoks algas tänavune EM kohutaval viisil, kui turniiri avamängus jäädi 1:5 alla võõrustajale Saksamaale. Paraku jäi too kohtumine viimaseks ühele tribüünil kaasa elanud fännile. 

Nimelt kustus mõned päevad pärast reedest mängu 57-aastase Colin Kingi eluküünal. Truu vutisõber oli avamängus Münchenis omadele kaasa elamas ja rändas pärast seda ka edasi Düsseldorfi. Seal lootis ta ühes teiste vutifännidega baaris vaadata, kuidas šotlased madistavad täna õhtul Šveitsiga. 

Seda kohtumist Blantyrest pärit King aga enam ei näe, sest šotlane suri esmaspäeval une pealt. Mehe siitilmast lahkumise tegi avalikuks temaga koos EMile sõitnud sugulane Christopher O'Rourke. 

«[Šotimaa] EMile kvalifitseerumine, mängu- ja lennupiletite pärast võitlemine ja meie avamängu katastroof tundub praeguseks nii tühine! Murtud südamega ja pisarsilmi olen sunnitud teatama, et oleme kaotanud ühe Tartani armee võitleja, Colin Kingi,» kirjutas ta ühismeediasse.

Tartani armee (Tartan Army) on nimelt Šotimaa jalgpallifännide ühendus, mis on praeguseks teinud ka südamliku järelehüüde ning palunud Kingi perekonna nimel koondisel pidada varalahkunud fänni auks tänase kohtumise eel minutiline leinaseisak.

Märksõnad

Tagasi üles