Liiklusõnnetuse läbi elanud Ogier: tunnen end juba palju paremini

Copy
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: Kuvatõmmis Sebastien Ogier' Instagrami kontolt

Kaheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier andis peale eilset õnnetust oma esimese kommentaari.

Ogier ja tema kaardilugeja Vincent Landais sattusid eile autoavariisse Poola ralli 10. ja 14. kiiruskatsega tutvudes. Kiirabikopterid viisid haiglasse nii Ogier' kui ka teist autot juhtinud naise. Mõlema auto kaasreisijad toimetati sündmuspaigalt minema kiirabiautos. Kõigil neljal inimesel kahtlustati selgroo- ja rindkerevigastusi.

Toyota teatas, et Ogier peab Poola ralli vahele jätma. Tiim hakkas prantslasele asendajat otsima ning WRC kodulehel anti teada, et valiti kahekordne maailmameister Kalle Rovanperä, kes sai eriloa starti tulemiseks.

Täna andis Ogier oma esimese kommentaari peale eilset õnnetust.

«Sattusime koos Vincentiga eile Poola ralli eel liiklusõnnetusse. Ma pidin veetma öö haiglas, kuid tunnen end juba palju paremini.

Mul on hea meel, et haiglas tehtud uuringud ei näidanud tõsiseid vigastusi ka Vincentil ja teises autos sõitjatel. Mul on kahju, et ma ei saa sellel rallil osaleda, kuid kõige tähtsam on see, et kõik asjaosalised on terved.

Tänan kõiki, kes on mulle sõnumeid saatnud. Ma lähen nüüd koju puhkama. Ma soovin Kalle Rovanperäle, Jonne Halttunenile ning kogu Toyota tiimile edu. Hoian teile pöialt,» kirjutas Ogier sotsiaalmeedias.

Tagasi üles