Vaata, kes saavad suvel ennast uuele peatreenerile Heiko Rannulale näidata (2)

Copy
Heiko Rannula
Heiko Rannula Foto: Margus Ansu

Eesti meeste korvpallikoondis alustas sel nädalal ametlikult suvist Korvpallikodu programmi uue peatreeneri Heiko Rannula juhendamisel.

«Korvpallikodu eesmärk on jätkuvalt sama, mis ka möödunud aastatel – teha mängijatega kvaliteetne ettevalmistusprogramm selleks, et kui nad suve teises pooles liituvad koduklubidega, siis ollakse heas vormis. Teine eesmärk on meeskondlik ettevalmistus sügiseseks EM-valikaknaks, et vaadata üle taktikalisi käike,» rääkis koondise peatreener Rannula pressiteate vahendusel.

«Kogu programmi teevad kaasa 12–14 mängijat, kes mängivad ka kontrollmängudes Jaapani ning Ukraina vastu. Lisaks nendele on neli kuni kuus mängijat, kellel on oma individuaalne programm, kuid osalevad treeningutel, kus käime läbi nii rünnaku kui kaitse taktikad,» andis peatreener Rannula ülevaate Korvpallikodus osalevatest mängijatest.

Eesti meeste korvpallikoondis peab sel suvel Korvpallikodu raames kaks kontrollmängu, kui esmalt kohtutakse 16. juulil Soomes suletud uste taga peetavas mängus olümpiamängudeks valmistuva Jaapani koondisega.

Teine mäng peetakse 27. juulil kell 18.00 Riias Ukraina koondise vastu. Kontrollmäng Ukrainaga toimub Rimi Olimpiskais Centris ning on pealtvaatajatele avatud.

2024. aastal Korvpallikoju kutsutud koondislased: Siim-Markus Post, Kasper Suurorg, Joonas Riismaa, Robert Valge, Leemet Böckler, Mikk Jurkatamm, Taavi Jurkatamm, Kregor Hermet, Mihkel Kirves, Gregor Kuuba, Artur Konontšuk, Matthias Tass, Kaspar Treier, Kristian Kullamäe, Maik-Kalev Kotsar, Sander Raieste, Janari Jõesaar, Siim-Sander Vene ja Henri Veesaar.

Koondise peatreener on Heiko Rannula, keda abistavad Indrek Reinbok ja Brett Nõmm. Lisaks kuuluvad koondise taustajõudude sekka veel Priit Lehismets (füsioterapeut), Harvis Mill (füsioterapeut) ja Kaido Stroom (arst).

Märksõnad

Tagasi üles