Ogier tõi välja Läti ralli suurima plussi

Copy
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: Luca Barsali / IPA Sport

Sel nädalavahetusel kihutavad WRC-mehed Lätis, mis võõrustab esmakordselt MM-etappi. Nõnda on sõitjatel palju avastamist, kuid kaheksakordse maailmameistri Sebastien Ogier sõnul on see ainult hea!

«Ootan väga mu hooaja esimest täisgaasi rallit. Uus ralli on tore, sest see ongi päris ralli: uute teede õppimine ja nende üles kirjutamine, mitte vanade videote pähe õppimine,» sõnas testikatse esimesel läbimisel kolmandat aega näidanud prantslane. 

Ühtlasi kinnitas ta, et Poola ralli eel toimunud õnnetus on praeguseks ajalugu ja ta tunneb ennast hästi. «Tunne on hea. Tervis on korras ja kõik on hästi, muidu poleks ma ka autos tagasi ja riske võtmas,» sõnas Ogier.

Läti ralli testikatse esimesel läbimisel näitas kõige kiiremat minekut Ott Tänak, kes sõnas finišis: «Eesti-Poola-Läti, Baltimaad on kõik samasugused. Teede iseloom on samasugune, aga kas see meile ka edu tähendab – elame-näeme.»

Testikatse esimene läbimine.
Testikatse esimene läbimine. Foto: EWRC

Kõik Rally1 mehed tulevad testikatsel veel rajale, vastavalt FIA reeglitele on kohustuslik neil teha kolm läbimist, kuid kolmandat võib kasutada ka n-ö show-sõiduna, võttes oma kaardilugeja asemel kõrvale mõne VIP-inimese. Postimees hoiab testikatsel silma peal otseblogi vahendusel.

Märksõnad

Tagasi üles